Pretecho Utrecht

Vind hieronder een overzicht van alle pretecho bureaus in Utrecht. Pretecho Utrecht geeft je in één blik de locaties weer. Pretecho Utrecht is mogelijk in de gemeentes Amersfoort, Houten, Utrecht en Veenendaal.

Een Pretecho Utrecht

De provincie midden in het land. Per vierkante kilometer wonen 898 inwoners, dat staat in Nederland garant voor de derde plek. Desondanks zijn er in de provincie Utrecht maar vier pretechobureaus te vinden.

Een pretecho is een echo die gemaakt kan worden zonder medische redenen. In Nederland krijg je namelijk officieel maar twee echo’s en deze zijn om medische redenen. De eerste echo is om te bepalen hoe lang je zwanger bent. En de tweede om de gezondheid van je baby te checken. Wij vinden dat veel te weinig, want je baby groeit zo hard in de 9 maanden dat hij of zij in je buik zit, dat wil je toch zien? Een pretecho is mogelijk in 2D3D of 4D. Het verschil zit in de techniek. 2D is de oudste techniek en deze wordt nog altijd in het ziekenhuis gebruikt. Een 3D echo geeft jou foto’s van je baby in 3D, zo realistisch heb je je wondertje nog nooit gezien! Helemaal speciaal is een pretecho in 4D, een 4D echo zet 3D beelden om in bewegende 3D beelden. Het eerste filmpje van je baby dus op tape. Kijk wel goed in welke periode van je zwangerschap een pretecho het mooiste is. Een 2D echo kan bijna de gehele zwangerschap, maar een 4D echo is het mooiste tussen 24 en 28 weken zwangerschap.

Verschillen pretecho Utrecht

De verschillen tussen pretecho bureau’s zijn groot, zo ook in Utrecht. Niet alleen verschilt de prijs per medium, maar ook per bureau. Ook biedt het ene bureau weer een completer pakket aan dan de ander. Kijk goed welk bureau het beste bij jou past. Pretecho Utrecht geeft hieronder het overzicht weer van alle bureau’s bij jou in de buurt.

Laatste nieuws

Het wonder van pretecho’s bij meerlingen

Het verwachten van een meerlingzwangerschap is een opwindende en unieke ervaring die gepaard gaat met dubbele vreugde en anticipatie....

Lees verder

De risico’s van een pretecho

De risico’s van een pretecho: wat moet je weten Een van de meest gestelde vragen bij het plannen van...

Lees verder

Wordt het een meisje of een jongetje?

Kan ik tijdens de pretecho het geslacht van mijn baby ontdekken? Ja, in de meeste gevallen kunnen jullie tijdens...

Lees verder