Pretecho Utrecht

Vind hieronder een overzicht van alle pretecho bureaus in Utrecht. Pretecho Utrecht geeft je in één blik de locaties weer. Pretecho Utrecht is mogelijk in de gemeentes Amersfoort, Houten, Utrecht en Veenendaal.

Een Pretecho Utrecht

De provincie midden in het land. Per vierkante kilometer wonen 898 inwoners, dat staat in Nederland garant voor de derde plek. Desondanks zijn er in de provincie Utrecht maar vier pretechobureaus te vinden.

Een pretecho is een echo die gemaakt kan worden zonder medische redenen. In Nederland krijg je namelijk officieel maar twee echo’s en deze zijn om medische redenen. De eerste echo is om te bepalen hoe lang je zwanger bent. En de tweede om de gezondheid van je baby te checken. Wij vinden dat veel te weinig, want je baby groeit zo hard in de 9 maanden dat hij of zij in je buik zit, dat wil je toch zien? Een pretecho is mogelijk in 2D3D of 4D. Het verschil zit in de techniek. 2D is de oudste techniek en deze wordt nog altijd in het ziekenhuis gebruikt. Een 3D echo geeft jou foto’s van je baby in 3D, zo realistisch heb je je wondertje nog nooit gezien! Helemaal speciaal is een pretecho in 4D, een 4D echo zet 3D beelden om in bewegende 3D beelden. Het eerste filmpje van je baby dus op tape. Kijk wel goed in welke periode van je zwangerschap een pretecho het mooiste is. Een 2D echo kan bijna de gehele zwangerschap, maar een 4D echo is het mooiste tussen 24 en 28 weken zwangerschap.

Verschillen pretecho Utrecht

De verschillen tussen pretecho bureau’s zijn groot, zo ook in Utrecht. Niet alleen verschilt de prijs per medium, maar ook per bureau. Ook biedt het ene bureau weer een completer pakket aan dan de ander. Kijk goed welk bureau het beste bij jou past. Pretecho Utrecht geeft hieronder het overzicht weer van alle bureau’s bij jou in de buurt.

Laatste nieuws

Zwanger in bad, mag dat?

Het is een vraag die veel gesteld wordt: mag je als zwangere vrouw nou wel of niet in bad?...

Lees verder

Een klein moment, maar een grote blijvende herinnering!

Pretecho bij Funbaby Rotterdam FUNBABY PRETECHO’S & Baby geschenken – www.funbaby.nl Ontmoet je kindje nu al live tijdens een...

Lees verder
commode inrichten

Commode inrichten? Volg deze tips!

Als je zwanger bent is staat je leven waarschijnlijk al helemaal in het teken van de baby. Voordat de...

Lees verder