Pretecho Overijssel

Pretecho Overijssel biedt een volledige lijst van de pretechobureaus in Overijssel. Er zijn verschillende locaties waar een pretecho gemaakt kan worden, met elk zijn of haar voordelen. Pretecho Overijssel is mogelijk in Almelo, Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Raalte, Zenderen en Zwolle.

Jouw pretecho Overijssel

De provincie uit het oosten, waar onder andere de Overijsselse Vecht doorheen stroomt. Qua bevolkingsdichtheid staat Overijssel in de middenmoot ten opzichte van de andere provincies in Nederland. Toch heeft Overijssel maar liefst acht pretechobureaus.

Zwanger? Gefeliciteerd! Heb jij nog geen echo gehad en kan jij niet wachten? Of heb jij al twee echo’s gehad, maar ben jij te benieuwd naar hoe je kindje er nu uitziet? Je kindje verandert en groeit veel in de 9 maanden dat hij of zij in jouw buik leeft. In Nederland krijg je maar twee echo’s en daar staan dan ook nog andere zaken dan je baby bewonderen centraal. De eerste echo die je krijgt is de termijnecho. Deze berekent zeer nauwkeurig hoeveel weken je al zwanger bent. De tweede en meteen de laatste echo die je krijgt is de 20-weken echo (screenings echo). Bij deze echo wordt gekeken naar de gezondheid van de kleine en of alles verder goed gaat. Met een pretecho kun je onbezorgd je wondertje bekijken. Een pretecho kun je in verschillende vormen van media laten uitvoeren. Een pretecho is mogelijk in 2D3D of 4D. Een 2D echo is de oudste en bekendste techniek, deze wordt namelijk gebruikt in het ziekenhuis. Een 3D echo geeft jou meteen een realistisch beeld van je kindje in 3D. Een 4D echo gaat nog een stapje verder en vergeeft bewegende 3D beelden. Een 4D pretecho is veel geavanceerder en daarom ook prijziger dan een 2D pretecho.

Mogelijkheden en prijsverschillen pretecho Overijssel

De verschillen in mogelijkheden en de prijsverschillen van pretechobureaus zijn groot. Niet alleen per medium, maar ook per bureau. Daarom is het zeker de moeite waard om ook naar pretecho bureaus te kijken welke net wat verder weg liggen. De één is weer goedkoper en de ander biedt weer een luxer en mooier pakket aan. Kijk snel welk bureau het beste bij jou past. Hieronder vind je het overzicht pretecho Overijssel.

Laatste nieuws

Het wonder van pretecho’s bij meerlingen

Het verwachten van een meerlingzwangerschap is een opwindende en unieke ervaring die gepaard gaat met dubbele vreugde en anticipatie....

Lees verder

De risico’s van een pretecho

De risico’s van een pretecho: wat moet je weten Een van de meest gestelde vragen bij het plannen van...

Lees verder

Wordt het een meisje of een jongetje?

Kan ik tijdens de pretecho het geslacht van mijn baby ontdekken? Ja, in de meeste gevallen kunnen jullie tijdens...

Lees verder