Pretecho Zuid-Holland

Kijk snel naar Pretecho Zuid-Holland. Wij bieden namelijk een uniek overzicht van alle locaties waar een pretecho gemaakt kan worden. Let op: er zijn per bureau grote verschillen aanwezig. Pretecho Zuid-Holland is onder andere in de plaatsen in Delft, Den Haag, Papendrecht en Rotterdam mogelijk.

Pretecho Zuid-Holland

De provincie met de meeste inwoners per vierkante kilometer, maar niet met de meeste pretechobureaus. Toch heeft Zuid-Holland alsnog dertien pretechobureaus.

Je bent zwanger! Gefeliciteerd! Heb jij nog geen oproep voor een echo maar ben jij te nieuwsgierig? Of heb jij al wel een echo gehad, maar ben jij zo benieuwd of er alweer verdere ontwikkelingen zijn? Pas als een kind geboren is leggen we alles vast, terwijl het in de negen maanden dat hij of zij in je buik zit het meeste veranderd. Officieel krijg je in Nederland maar twee keer de kans om je baby te bewonderen. De twee medische echo’s termijnecho en screenings echo geven je het eerste inzicht. De termijnecho, kijkt naar het tijdspad en berekent hoeveel weken je zwanger bent. De screenings echo, ook wel bekend als de 20-weken echo, onderzoekt de gezondheid van de baby. Maar het is ook mogelijk om vaker je wondertje in je buik te bekijken. Je kunt soms zelfs vanaf 14 weken al een vroege geslachtsbepaling laten uitvoeren. Maar ook als je het geslacht nog niet wilt weten zijn de beelden super duidelijk. Het verschilt natuurlijk wel per week van je zwangerschap. Per pretecho staat vaak vermeld in welke periode van je zwangerschap de pretecho het mooiste zal worden. Een pretecho kun je in verschillende vormen laten uitvoeren. Je hebt de keuze uit een 2D3D of een 4D echo. Een 2D pretecho geeft je foto’s in 2D, hetzelfde als de foto’s welke je in het ziekenhuis ontvangt. De naam 3D pretecho zegt het eigenlijk al; je krijgt beelden in 3D te zien. Nu wordt het al heel echt allemaal. De 4D pretecho gaat nog een stapje verder en vergeeft bewegende 3D beelden, oftewel een filmpje van je baby!

Verschillende opties pretecho Zuid-Holland

De prijzen en mogelijkheden van een pretecho verschillen nogal. De prijzen van pretecho Zuid-Holland liggen bij een 2D echo tussen de €25 en €60 en van een 3D/4D echo tussen de €51 en €109. Zeker de moeite waard dus om eerste eens even goed te kijken. Ook biedt het ene bureau weer leukere pakketten aan dan de ander. Kijk hieronder voor het overzicht pretecho Zuid-Holland.

Laatste nieuws

Het wonder van pretecho’s bij meerlingen

Het verwachten van een meerlingzwangerschap is een opwindende en unieke ervaring die gepaard gaat met dubbele vreugde en anticipatie....

Lees verder

De risico’s van een pretecho

De risico’s van een pretecho: wat moet je weten Een van de meest gestelde vragen bij het plannen van...

Lees verder

Wordt het een meisje of een jongetje?

Kan ik tijdens de pretecho het geslacht van mijn baby ontdekken? Ja, in de meeste gevallen kunnen jullie tijdens...

Lees verder