Pretecho Limburg

Pretecho Limburg: uw overzichtspagina van de pretechobureaus in Limburg. Frappant is dat er geen pretechobureau in de hoofdstad Maastricht te vinden is. Maar in Limburg kun je wel jouw geluk op in Nuth, Oirsbeek en Venlo-Blerick.

Pretecho Limburg

In Nederland heb je als je zwanger bent maar recht op twee echo’s. De termijnecho, die berekent hoe lang je al zwanger bent, en de screenings echo (de twintig-weken echo) die de gezondheid van de baby eens goed bekijkt. De pretecho (dit is een niet medische echo) geeft je de kans om, buiten de medische echo’s om, uw baby nog eens goed te bewonderen. Te nieuwsgierig? Bij verschillende bureaus kun je indien gewenst ook een geslachtsbepaling krijgen en dat soms al vanaf veertien weken. Maar wil je het niet weten? Dan kun je bij een pretecho toch uitgebreid naar je baby kijken zonder dat het geslacht bekend wordt gemaakt. Pretecho’s worden in allerlei verschillende media aangeboden. Je kunt kiezen voor een 2D pretecho, 3D pretecho of een 4D pretecho. Een 2D pretecho is in dezelfde vorm als in het ziekenhuis wordt gebruikt. Een 3D pretecho geeft al een heel realistisch beeld van je baby in 3D. Een 4D pretecho is een echo van bewegende 3D beelden. Je krijgt dit filmmateriaal vaak na de pretecho mee naar huis. Het filmmateriaal wordt het mooiste als je tussen de 24 en 28 weken zwanger bent. Maar in een ander stadium is het ook goed mogelijk. Een 2D pretecho is de goedkoopste vorm en 4D vanzelfsprekend de duurste.

Verschillende prijzen en mogelijkheden pretecho Limburg

Er zijn dus verschillende mogelijkheden in medium en prijzen. Ook tussen verschillende bureaus zijn er grote verschillen in medium en prijzen, maar ook in arrangementen. Zo ook tussen de bureaus in Limburg. Het in Nuth gelegen Het Lichtpunt is bijvoorbeeld de goedkoopste voor een 2D pretecho, waar Echowonder uit Oirsbeek weer het goedkoopste is bij een 3D/4D pretecho. Echoscopie Praktijk Smeets in Venlo-Blerick biedt een tweede gratis pretecho aan, wanneer de kleine zich niet wil laten zien. Welke pretecho praktijk past het beste bij jou? Zoek hieronder snel naar de perfecte pretecho Limburg.

Laatste nieuws

Het wonder van pretecho’s bij meerlingen

Het verwachten van een meerlingzwangerschap is een opwindende en unieke ervaring die gepaard gaat met dubbele vreugde en anticipatie....

Lees verder

De risico’s van een pretecho

De risico’s van een pretecho: wat moet je weten Een van de meest gestelde vragen bij het plannen van...

Lees verder

Wordt het een meisje of een jongetje?

Kan ik tijdens de pretecho het geslacht van mijn baby ontdekken? Ja, in de meeste gevallen kunnen jullie tijdens...

Lees verder