Pretecho Gelderland

Wij bieden u een lijst van alle pretecho adressen in Gelderland. Pretecho Gelderland is niet alleen mogelijk in de hoofdstad Arnhem, maar ook in Apeldoorn, Ede, Ermelo, Lichtenvoorde, Nijmegen, Ochten en Zaltbommel.

Pretecho Gelderland

Gelderland is als we naar oppervlakte kijken de grootste provincie van Nederland, maar belandt met aantal inwoners per vierkante kilometer in de middenmoot. Toch beschikt Gelderland maar liefst over acht pretechobureaus.

Zwanger? Gefeliciteerd! Heel bijzonder is het moment dat je je baby mag gaan bekijken. De eerste keer kan dat in Nederland met de termijnecho, deze berekent hoe lang je zwanger bent. En de tweede en laatste echo is de screenings echo (ook bekend als de 20-weken echo) die naar de gezondheid van de baby kijkt. De niet medische echo, de pretecho, biedt de mogelijkheid om buiten de twee standaard echo’s om het wondertje in uw buik nog eens goed te bekijken. U kunt al vanaf week 7 van uw zwangerschap terecht voor een pretecho. En vanaf 14 weken kunt u zelfs terecht voor een vroege geslachtsbepaling. Maar ook als je het geslacht nog niet wilt weten kun je uitgebreid je baby bekijken. Of ben je benieuwd hoe goed je baby is gegroeid aan het einde van de zwangerschap? Ook dan kun je een pretecho nemen. Je kunt voor verschillende pretecho’s kiezen. Je kunt kiezen uit een 2D3D of een 4D pretecho. De oudste en bekendste techniek is de echo in 2D, met deze techniek wordt ook in het ziekenhuis gewerkt. Een 3D pretecho geeft een heel echt beeld van je baby in 3D. En een 4D pretecho zijn bewegende 3D beelden. Na de pretecho in 4D krijgt u vaak een dvd hiervan mee naar huis. Een 2D pretecho is de goedkoopste vorm en een 4D de meest prijzige.

Verschillen in de bureaus pretecho Gelderland

Prijzen en mogelijkheden variëren dus aanzienlijk. Ook variëren de prijzen en mogelijkheden van verschillende pretecho bureaus enorm. Zo ook bij de bureaus in Gelderland. De bureau’s in Lichtenvoorde en Apeldoorn zijn bijvoorbeeld de goedkoopste voor een 2D pretecho, waar BabyOnderweg  uit Zaltbommel weer erg goedkoop is bij een 3D/4D pretecho. Het is zeker de moeite waard om te kijken welk bureau het beste bij je past. Zoek hieronder snel naar de perfecte pretecho Gelderland.

Laatste nieuws

Het wonder van pretecho’s bij meerlingen

Het verwachten van een meerlingzwangerschap is een opwindende en unieke ervaring die gepaard gaat met dubbele vreugde en anticipatie....

Lees verder

De risico’s van een pretecho

De risico’s van een pretecho: wat moet je weten Een van de meest gestelde vragen bij het plannen van...

Lees verder

Wordt het een meisje of een jongetje?

Kan ik tijdens de pretecho het geslacht van mijn baby ontdekken? Ja, in de meeste gevallen kunnen jullie tijdens...

Lees verder