Pretecho Noord-Brabant

Pretecho Noord-Brabant biedt jou een totaal overzicht van de pretecho adressen in Noord-Brabant. Voor jouw pretecho kun je op verschillende plekken in Noord-Brabant terecht. Pretecho Noord-Brabant is onder andere te vinden in Breda, Roosendaal en Vught.

Pretecho Noord-Brabant

De provincie van de zachte ‘g’, Guus Meeuwis, gezelligheid en de lichtstad Eindhoven. Dat het er gezellig is blijkt wel uit de bevolkingsdichtheid, welke bovenin in de buurt komt bij de provincies Utrecht en Noord-Holland. Noord-Brabant heeft daarom ook veel pretechobureaus. Er zijn zelfs tien pretechobureaus gelokaliseerd.

Als je zwanger bent krijg je in Nederland een termijnecho en een screenings echo. Een termijnecho berekent hoe lang je zwanger bent, wel tot 3 dagen nauwkeurig. Een screenings echo, beter bekend als de 20-weken echo, wordt uitgevoerd om de gezondheid van de baby te controleren. Dat zijn dus maar twee echo’s. Met een pretecho kun je zonder medische aanleiding je wondertje in je buik nog eens goed bewonderen. Een pretecho is bijna de gehele zwangerschap mogelijk. Vanaf 14 weken kun je zelfs bij een paar pretecho bureaus al terecht voor een vroege geslachtsbepaling. Wil je gewoon zonder het geslacht te weten je baby goed bekijken? Dat kan ook! Je kunt je baby in verschillende media bekijken. Pretecho’s worden aangeboden in 2D3D of 4D. Een 2D pretecho werkt hetzelfde als een echo in het ziekenhuis. Een 3D pretecho werkt met een ander systeem en geeft beelden van je baby in 3D. En een 4D pretecho geeft zelfs een filmpje van de 3D beelden weer. Na de pretecho krijg je de foto’s en filmpjes vaak mee naar huis. Let wel op, want de aantal weken dat je zwanger bent heeft invloed op de kwaliteit van een pretecho. Kijk dus goed binnen welke weken je het beste welke pretecho kunt doen.

Mogelijkheden en prijzen pretecho Noord-Brabant

De mogelijkheden en prijzen lopen ver uiteen. Per pretecho bureau kan het weer verschillen. De een is goedkoper bij een 2D echo, waar de ander weer goedkoper kan zijn bij een 4D echo. Ook biedt het ene bureau weer meer aan binnen een arrangement dan de ander. Het is dus zeker de moeite waard om even rond te neuzen. Hieronder zie je snel wat de prijsverschillen zijn van een 2D echo. Wil je toch meer weten? Klik op het bedrijf en ontdek!

Laatste nieuws

Het wonder van pretecho’s bij meerlingen

Het verwachten van een meerlingzwangerschap is een opwindende en unieke ervaring die gepaard gaat met dubbele vreugde en anticipatie....

Lees verder

De risico’s van een pretecho

De risico’s van een pretecho: wat moet je weten Een van de meest gestelde vragen bij het plannen van...

Lees verder

Wordt het een meisje of een jongetje?

Kan ik tijdens de pretecho het geslacht van mijn baby ontdekken? Ja, in de meeste gevallen kunnen jullie tijdens...

Lees verder