Pretecho Friesland

Pretecho Friesland geeft hieronder een complete lijst met de pretecho adressen in Friesland. In Friesland zijn er verschillende plaatsen waar u terecht kunt voor een pretecho. Pretecho Friesland is mogelijk in Leeuwarden, Oosterwolde, Oudwoude, Gorredijk en Wolkom.

Pretecho Friesland

Friesland, de provincie met haar eigen taal en blauw witte vlag gevuld met hartjes. Maar ook Friesland doet mee aan de echo gekte. In Friesland zijn maarliefst vijf pretechobureaus te vinden.

Je bent zwanger, gefeliciteerd! In Nederland krijg je twee echo’s: de termijnecho en de screenings echo (beter bekend als de 20-weken echo). De termijnecho berekent hoe lang je zwanger bent en de screenings echo kijkt naar de gezondheid van je baby. De pretecho is een niet medische echo, welke je de kans geeft om je baby nog eens goed te bekijken. Bij sommige bureaus kun je al vanaf 7 weken zwangerschap terecht. Je kunt zelfs vanaf 14 weken al terecht voor een vroege geslachtsbepaling. Ook wanneer je het geslacht nog als een verassing wilt houden kun je uitgebreid naar je baby kijken. Pretecho’s zijn er in verschillende uitvoeringen. Er kan gekozen worden voor een 2D3D of een 4D pretecho. Een 2D is de oudste en bekendste vorm en wordt ook in het ziekenhuis gebruikt. De naam van een 3d pretecho zegt het eigenlijk al; een echo in 3d. Een 4D is in principe een filmpje van 3D beelden. Vaak wordt dit filmpje op DVD meegegeven. Een 2d echo is het mooiste wanneer je tussen de 16 en 24 weken zwanger bent en bij 3d en 4d pretecho’s zijn de echo’s het mooiste bij een zwangerschap van 24 tot 28 weken. De goedkoopste pretecho is een 2d pretecho en een 4d pretecho is de prijzigste.

Mogelijkheid en prijs pretecho Friesland

Verschillen zijn er dus in mogelijkheid en prijs. Maar ook tussen pretecho bureaus zijn er grote verschillen in prijs en mogelijkheden. Zo ook tussen de bureaus in Friesland. Het is zeker de moeite waard om te kijken welke het beste bij jou past. Zoek snel hieronder naar de perfecte pretecho Friesland.

Laatste nieuws

Het wonder van pretecho’s bij meerlingen

Het verwachten van een meerlingzwangerschap is een opwindende en unieke ervaring die gepaard gaat met dubbele vreugde en anticipatie....

Lees verder

De risico’s van een pretecho

De risico’s van een pretecho: wat moet je weten Een van de meest gestelde vragen bij het plannen van...

Lees verder

Wordt het een meisje of een jongetje?

Kan ik tijdens de pretecho het geslacht van mijn baby ontdekken? Ja, in de meeste gevallen kunnen jullie tijdens...

Lees verder