Pretecho Groningen

Pretecho Groningen: het overzicht voor alle pretecho locaties in Groningen. In Groningen kunnen in verschillende gemeentes een pretecho gemaakt worden. Pretecho Groningen is mogelijk in Groningen en Stadskanaal.

Pretecho Groningen

Groningen heeft vergeleken met andere provincies geen grote bevolkingsdichtheid. Deze dichtheid is wel weer groot in de stad Groningen, niet gek als je beseft dat maar liefst een derde van de gehele bevolking van de provincie Groningen in de stad Groningen woont. Er zijn in Groningen twee pretechobureaus te vinden en uiteraard is èèn daarvan in de stad Groningen gelokaliseerd.

In Nederland krijg je als je zwanger bent standaard twee echo’s. De termijnecho, die berekent hoeveel weken je zwanger bent, en de screenings echo (ook wel bekend als de 20-weken echo) welke naar de gezondheid van de baby kijkt. Maar wil je je wondertje in je buik nog een bekijken? Dat kan met de pretecho (de enige mogelijkheid om een echo te krijgen zonder medische redenen). Deze pretecho biedt, buiten de standaard echo’s om, de kans om je baby nog eens goed te bekijken. Bent u nieuwsgierig aangelegd? Soms kunt u al vanaf 14 weken zwangerschap terecht voor een (vroege) geslachtsbepaling. Of wil je het juist nog niet weten? Dan kun je bij een pretecho toch uitgebreid naar uw baby kijken zonder dat het geslacht zichtbaar wordt. Er worden pretecho’s in verschillende media aangeboden. U kunt kiezen tussen een 2D3D of een 4D pretecho. Een 2D is een zelfde soort echo welke u in het ziekenhuis krijgt en is tevens de oudste techniek. Een 3D pretecho creeërt al een heel realistisch beeld van je baby in 3D. En een 4D  pretecho is in principe het bewegende beeld van 3D beelden. Na de 4D pretecho krijgt u vaak een DVD hiervan mee naar huis. Een 4D pretecho is de meest prijzige van de drie en een 2D pretecho de goedkoopste.

Keuzes binnen pretecho Groningen

Door de verschillen in prijs en mogelijkheden zijn er keuzes tussen pretechobureaus . Zo ook in Groningen. Het in Groningen gelegen First Look is bijvoorbeeld de goedkoopste voor een 2D pretecho, en zijn First Look uit Groningen en New Look uit Stadskanaal bij een 3D/4D pretecho even duur. Welk bureau past het beste bij jou? Kijk snel welke van de twee pretecho Groningen bij jou past.

Laatste nieuws

Het wonder van pretecho’s bij meerlingen

Het verwachten van een meerlingzwangerschap is een opwindende en unieke ervaring die gepaard gaat met dubbele vreugde en anticipatie....

Lees verder

De risico’s van een pretecho

De risico’s van een pretecho: wat moet je weten Een van de meest gestelde vragen bij het plannen van...

Lees verder

Wordt het een meisje of een jongetje?

Kan ik tijdens de pretecho het geslacht van mijn baby ontdekken? Ja, in de meeste gevallen kunnen jullie tijdens...

Lees verder