Pretecho Drenthe

Pretecho Drenthe geeft een overzicht van alle pretecho adressen in Drenthe. In Drenthe zijn verschillende locaties waar een pretecho gemaakt kan worden. Pretecho Drenthe is mogelijk in Coevorden, Emmen en Langelo.

Pretecho Drenthe

Drenthe is zeker niet de kleinste provincie van Nederland, maar heeft wel de minste inwoners per vierkante kilometer. Toch heeft Drenthe drie pretechobureaus. In de hoofdstad Assen is er geen één te vinden, maar wel in Emmen, Coevorden en Langelo. In Nederland krijg je twee echo’s als je zwanger bent. De termijnecho, welke berekent hoe lang jouw baby in je buik zit, en de screenings echo (beter bekend als de 20-weken echo) welke naar de gezondheid van de baby kijkt. De pretecho (niet medische echo) biedt de mogelijkheid om, buiten deze echo’s om, het wondertje in uw buik nog eens goed te bekijken. Ben je erg nieuwsgierig? Bij sommige bureaus kun je al vanaf 14 weken terecht voor een vroege geslachtsbepaling. Of wil je het juist niet weten? Wees niet getreurd! Bij een pretecho kunnen ze heel goed geheim houden wat het geslacht is. Er worden pretecho’s aangeboden in allerlei verschillende media. De keuze is tussen een 2D, 3D of een 4D pretecho. Een 2D is een zelfde soort echo welke u in het ziekenhuis krijgt. Een 3D pretecho is meteen heel echt, alsof je je baby al bijna vast kunt pakken. Een 4D zijn bewegende 3D beelden. U kunt dit filmmateriaal vaak na de pretecho mee naar huis krijgen op DVD. Het resultaat is het  mooiste als je tussen de 24 en 28 weken zwanger bent. Maar eerder of later is het ook zeker mogelijk. Een 2D pretecho is de goedkoopste mogelijkheid en daartegenover is 4D de duurste.

Prijzen en mogelijkheden pretecho Drenthe

Er zijn dus verschillende prijzen en mogelijkheden. Ook tussen verschillende bureaus zijn er grote verschillen in prijs en mogelijkheden. Zo ook tussen de bureaus in Drenthe. Het in Coevorden gelegen Baby in Beeld is bijvoorbeeld de goedkoopste voor een 2D pretecho, waar In Vision uit Emmen weer het goedkoopste is bij een 3D/4D pretecho. Kiekeboe uit Langelo biedt een tweede gratis pretecho aan, wanneer de kleine zich niet wil laten zien. En bij Baby in Beeld ontvang je leuke kleinigheden bij een pretecho. Waar voel jij je het beste bij? Zoek snel jouw pretecho Drenthe.

Laatste nieuws

Het wonder van pretecho’s bij meerlingen

Het verwachten van een meerlingzwangerschap is een opwindende en unieke ervaring die gepaard gaat met dubbele vreugde en anticipatie....

Lees verder

De risico’s van een pretecho

De risico’s van een pretecho: wat moet je weten Een van de meest gestelde vragen bij het plannen van...

Lees verder

Wordt het een meisje of een jongetje?

Kan ik tijdens de pretecho het geslacht van mijn baby ontdekken? Ja, in de meeste gevallen kunnen jullie tijdens...

Lees verder