Pretecho Flevoland

Hieronder vindt u de pretechobureaus in Flevoland. Pretecho Flevoland biedt alle pretecho adressen in Flevoland.

Pretecho Flevoland

Flevoland is qua oppervlakte de kleinste provincie, maar heeft niet de minste inwoners. Toch heeft Flevoland maar één pretechobureau. Het pretecho bureau bevindt zich niet in de hoofdstad Lelystad, maar in de stad met de meeste inwoners; Almere. In Nederland krijg je alleen medische echo’s en krijg je niet de mogelijkheid om gratis voor de leuk naar je wondertje te kijken. In Nederland krijg je een termijnecho, deze berekent hoe lang je zwanger bent en de screenings echo (ook wel bekend als de 20-weken echo) welke voornamelijk een gezondheidscheck is. De pretecho (niet medische echo) staat los van deze twee echo’s en geeft een mooie kans om nog een keer te genieten van uw wondertje. Sommige bureau’s bieden zelfs de mogelijkheid om al vanaf 14 weken een vroege geslachtsbepaling te verkrijgen. Maar ook als u kind hard groeit na de 20 weken echo, kunt u met de pretecho toch uitgebreid naar uw baby kijken. Ook als u het geslacht nog niet wilt weten. Pretecho’s kunnen in verschillende media gemaakt worden. Een pretecho is uit te voeren in 2D3D of 4D. Een 2D echografie is de oudste technologie en komt overeen met degene die in het ziekenhuis wordt gebruikt. Een 3D pretecho geeft vanzelfsprekend een weergave van je baby in 3D. Een 4D pretecho is kort gezegd het bewegende beeld van de 3D beelden. Vaak krijgt u een DVD hiervan mee naar huis. Een 2d pretecho is het mooiste wanneer je tussen de 16 en 24 weken zwanger bent, een 3d pretecho als je tussen de 24 en 30 weken zwanger bent en een 4d pretecho tussen de 24 en 28 weken. Buiten deze weken is het natuurlijk wel mogelijk om ook een pretecho te maken. Een 2D pretecho is de oudste en goedkoopste mogelijkheid en de 4d pretecho de nieuwste en prijzigste.

Prijs en mogelijkheid Pretecho Flevoland

Er zijn dus verschillen in prijs en mogelijkheden van een pretechobureau. Ook tussen verschillende bureaus zijn er grote verschillen in prijs en mogelijkheden. Omdat Flevoland maar één bureau heeft is het verstandig om ook in de naastliggende provincies te kijken. Soms is het de moeite waard om een stuk om te rijden voor een ander bureau. Welke past het beste bij jou? Zoek snel naar jouw perfecte pretecho Flevoland.

Laatste nieuws

Het wonder van pretecho’s bij meerlingen

Het verwachten van een meerlingzwangerschap is een opwindende en unieke ervaring die gepaard gaat met dubbele vreugde en anticipatie....

Lees verder

De risico’s van een pretecho

De risico’s van een pretecho: wat moet je weten Een van de meest gestelde vragen bij het plannen van...

Lees verder

Wordt het een meisje of een jongetje?

Kan ik tijdens de pretecho het geslacht van mijn baby ontdekken? Ja, in de meeste gevallen kunnen jullie tijdens...

Lees verder