Pretecho Zeeland

Pretecho Zeeland geeft een uniek overzicht van alle pretecho locaties in Zeeland. Net als in heel Nederland, zijn ook in Zeeland verschillende locaties waar een pretecho gemaakt kan worden.

Pretecho Zeeland

De provincie met de minste inwoners van Nederland, maar op het gebied van bevolkingsdichtheid staat Zeeland niet onderaan. Toch heeft Zeeland maar twee pretechobureaus.

In Nederland krijg je als je zwanger bent maar twee echo’s. De termijnecho, de eerste echo, berekent hoeveel weken je al zwanger bent. De screenings echo, de tweede en laatste echo, bekijkt de gezondheid van de baby. Dit zijn beide echo’s om medische redenen. Een pretecho biedt je de mogelijkheid om in alle rust je baby nog eens goed te bekijken. Een pretecho kan bijna de gehele zwangerschap, maar in bepaalde periodes is de baby wel beter zichtbaar. Dit verschilt ook per medium. Je kunt namelijk voor drie verschillende pretecho’s kiezen. Er zijn pretecho’s in 2D3D of 4D. Een 2D pretecho is een zelfde soort echo als in het ziekenhuis. Bij een pretecho is het alleen ook vaak mogelijk om een foto in kleur mee te krijgen. Een 3D pretecho biedt de mogelijkheid om in 3D naar je baby te kijken en produceert een 3D foto. Een 4D pretecho is in feite bewegend 3D beeld. Het eerste filmpje van de kleine!

Opties pretecho Zeeland

Veel verschillen zijn er te vinden in de mogelijkheden en prijzen van een pretecho. Niet alleen per medium verschilt bijvoorbeeld de prijs, maar ook per pretecho bureau. Ook heeft het ene bureau weer vele leukere bijkomende zaken dan de ander. Het is dus zeker de moeite waard om goed om je heen te kijken. Hieronder het overzicht pretecho Zeeland. Staat de perfecte hier niet tussen? Kijk snel in de naastgelegen provincies.

Laatste nieuws

Een klein moment, maar een grote blijvende herinnering!

Pretecho bij Funbaby Rotterdam FUNBABY PRETECHO’S & Baby geschenken – www.funbaby.nl Ontmoet je kindje nu al live tijdens een...

Lees verder
commode inrichten

Commode inrichten? Volg deze tips!

Als je zwanger bent is staat je leven waarschijnlijk al helemaal in het teken van de baby. Voordat de...

Lees verder

Kinderwagen kopen? Volg onze tips!

Als je zwanger bent volgt er automatisch een behoorlijke lijst met aan te schaffen spullen. Denk aan meubeltjes voor...

Lees verder