Pretecho Noord-Holland

Pretecho Noord-Holland geeft een compleet overzicht van de pretecho adressen in Noord-Holland. Er zijn namelijk verschillende locaties waar het maken van een pretecho mogelijk is. Pas wel op: onderling verschillen de bureaus sterk. Het is dus zeker de moeite waard om naar de verschillen te kijken. Pretecho Noord-Holland is mogelijk in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Zaandam.

Een pretecho Noord-Holland

De provincie met twee hoofdsteden. De hoofdstad Haarlem en de hoofdstad van het land; Amsterdam. De bevolkingsdichtheid liegt er ook niet om. Niet gek dat de meeste pretechobureaus in deze provincie te vinden zijn. Je kunt hier namelijk kiezen tussen zeventien bureaus!

Een pretecho is een niet medische echo. Als je zwanger bent krijg je in Nederland standaard twee echo’s; de termijnecho en de screenings echo. Beide om medische redenen. De eerste echo die je krijgt is de termijnecho, deze bepaalt hoeveel weken je zwanger bent. De tweede en helaas ook meteen de laatste echo die je krijgt is een screenings echo (beter bekend als de 20-weken echo), deze beoordeelt de gezondheid van de baby. Een pretecho biedt dus de mogelijkheid om zonder stress nog eens goed van je baby te genieten. Want maar twee keer naar je wondertje in je buik kijken vind jij toch ook veel te weinig? Een pretecho is mogelijk in verschillende vormen en maten. Je kunt kiezen voor een 2D echo, welke dezelfde methode hanteert als het ziekenhuis. Alleen is het bij een 2D pretecho vaak wel mogelijk om een echo in kleur mee te krijgen. Een andere mogelijkheid is een pretecho in 3D. Nu kun je je baby helemaal goed bestuderen en wordt het beeld veel realistischer. Het meest realistische beeld krijg je bij een 4D echo. Dit zijn namelijk bewegende 3D beelden. Zo zijn er dus verschillen in medium, maar ook zijn er verschillen in prijs. Bij een 2D pretecho wordt gewerkt met de oudste technologie en is dan ook de goedkoopste. Een 4D pretecho is het meest geavanceerd en daarmee ook de duurste methode.

Verschillende mogelijkheden en prijzen pretecho Noord-Holland

Mogelijkheden en prijzen verschillen dus nogal sterk. Niet alleen per medium, maar ook zijn de verschillen onderling de pretecho bureau’s groot. Ieder bureau hanteert zijn of haar eigen prijs en arrangementen. Het is dus zeker de moeite waard om even rond te snuffelen. Hieronder staan alle bureau’s in Noord-Holland. Misschien is het bureau wat net tien kilometer verder weg ligt wel twee keer zo goedkoop of biedt het andere bureau weer vele leukere arrangementen aan. Ontdek dus snel hieronder pretecho Noord-Holland!

Laatste nieuws

Het wonder van pretecho’s bij meerlingen

Het verwachten van een meerlingzwangerschap is een opwindende en unieke ervaring die gepaard gaat met dubbele vreugde en anticipatie....

Lees verder

De risico’s van een pretecho

De risico’s van een pretecho: wat moet je weten Een van de meest gestelde vragen bij het plannen van...

Lees verder

Wordt het een meisje of een jongetje?

Kan ik tijdens de pretecho het geslacht van mijn baby ontdekken? Ja, in de meeste gevallen kunnen jullie tijdens...

Lees verder