Pretecho België

Pretecho België is er voor alle zwangeren die op zoek zijn naar een pretecho bureau in België. Naast alle adressen in Nederland bieden we ook een overzicht van de adressen in België aan.

Naar je kindje kijken

Woon je in België en ben je in verwachting? Gefeliciteerd! Een pretecho brengt je ongeboren baby prachtig in beeld. En dat buiten de medische echo’s die je krijgt bij de verloskundige of gynaecoloog om. Al vanaf 14 weken kun je bij sommige bureaus terecht voor een pretecho.

Een pretecho is ontzettend leuk om je baby eens rustig en goed te bekijken. Naast de noodzakelijke echo’s die je krijgt bij de verloskundige of gynaecoloog is een pretecho een leuke aanvulling. Je kunt bij sommige bureaus bijvoorbeeld al vanaf veertien weken terecht voor een geslachtsbepalende echo. Ook als je het geslacht niet wilt weten is een pretecho heel leuk. Ze kunnen heel goed om het geslacht heen ‘sturen’.

Naast het geslacht kun je nog veel meer van je ongeboren baby zien. Bij veel pretecho bureaus in België kun je zelfs een 3D of 4D echo laten maken. Je ongeboren baby wordt dan pas echt goed in beeld gebracht. Je kunt zelfs al een beetje zien op wie je ongeboren kindje lijkt!

Overzicht pretecho België

Bekijk hieronder het complete overzicht met pretecho bureaus in België. Je kunt direct een afspraak aanvragen bij het bureau van jouw keuze. Mis je een pretecho bureau in ons overzicht? Of heb je een pretecho bureau in België en wil je deze aanmelden? Klik dan hier.

Laatste nieuws

Hoeveel kost het om een 3D of 4D pretecho te laten maken?

Op onze homepage (in de sidebar aan de rechterkant) vind je een lijst met links naar pretecho aanbieders per...

Lees verder

Hoeveel kost het om een 2D pretecho te laten maken?

Op deze site vind je verschillende adressen in heel Nederland om een pretecho in 2D, 3D of 4D van...

Lees verder

Een echo maken, hoe gaat dat in zijn werk? Interview deel II

Interview met Tineke Elzinga – DEEL II Vervolg van het interview met Tineke Elzinga, verloskundige bij verloskundigenpraktijk Wolkom in...

Lees verder