Pretecho Utrecht

Pretecho Utrecht geeft jou een compleet overzicht van alle pretecho bureaus in de stad Utrecht. De verschillen per bureaus zijn groot, kijk snel hieronder.

Pretecho Utrecht

Een pretecho is geen standaard echo, maar een echo die je naast je twee officiële echo’s kunt laten maken. Als je in Nederland zwanger bent krijg je namelijk om medische redenen twee echo’s. Eén om uit te rekenen hoe lang je precies zwanger bent (termijnecho) en één om naar de gezondheid van de baby te kijken (screeningsecho). Bij een pretecho kun je dus zonder zorgen uitgebreid je wondertje bekijken. Want in de laatste 20 weken groeit hij of zij natuurlijk nog erg veel! Dat wil je toch niet missen? Een pretecho wordt in verschillende media aangeboden. Je kunt een pretecho laten  maken in 2d, 3d of 4d. Een 2d is een foto, net als je bij een echo in het ziekenhuis ontvangt. Een 3d echo is iets geavanceerder en geeft een weergave van je baby in 3d. Een 4d echo is in principe een erg realistisch filmpje van je kindje (bewegende 3d beelden). Een 2d is de goedkoopste vorm en een 4d het duurste.

Mogelijkheden en kosten pretecho Utrecht

De prijzen verschillen dus per medium, maar ook zijn er grote prijsverschillen tussen pretecho bureaus. Het is dus zeker de moeite waard om je goed te oriënteren. Ook zijn er per bureau verschillende mogelijkheden. Laat je dus goed informeren en zoek jouw perfecte pretecho Utrecht.