Echowonder

Echowonder, het grootste pretecho bureau van Nederland

echowonder-31-wekenGefeliciteerd. Je bent zwanger!

Een bijzondere tijd breekt aan. Dan wil je ook alles lezen en weten over het kleine wondertje dat in je groeit. Via bladen, literatuur en internet is er genoeg te vinden. Maar wat is er nou echt speciaal en persoonlijk: een pretecho. Dat kan bij Echowonder. Bij Echowonder nemen we uitgebreid de tijd om je kindje te bewonderen. Gediplomeerde echoscopistes met jarenlange ervaring maken de mooiste pretecho’s met behulp van de modernste apparatuur. Met 6 vestigingen zit er altijd wel een bij je in de buurt.

Bij Echowonder maken we herinneringen. Vanaf 7 weken kun je al naar je kindje kijken, al zal je dan nog niet veel details zien, maar wel het hartje zien kloppen. Vanaf 12 weken kan je al duidelijke vormen gaan zien. Het beste is dit in de bekende 2D beelden te zien. Vanaf 15 weken kunnen we ook kijken of het een meisje of een jongetje wordt. Voor de 3/4D beelden is het beter als je wat verder in de zwangerschap bent en het kindje wat molliger is, zodat je misschien al kan zien of het mamma of pappa’s neusje heeft. De 3/4D echo is met de nieuwepretecho_echowonder2 HD kwaliteit. Je kan ook de hele echo op USB laten opnemen, zodat jullie thuis nog eens rustig na kunnen genieten met de rest van de familie.

Bij Echowonder hebben we verschillende mogelijkheden voor het laten maken van een pretecho, en we zullen altijd zorgen voor een bijzondere ervaring.

Bekijk ook onze Echowonder Facebook pagina voor meer foto’s en verhalen!