Pretecho Den Haag

Pretecho Den Haag geeft een compleet overzicht van alle pretecho bureaus in Den Haag. Er zijn grote verschillen tussen pretecho bureaus, dus kijk welke het beste bij jou past.

Pretecho Den Haag

Als je zwanger bent krijg je in Nederland maar twee officiële echo’s. Dit zijn echo’s met medische redenen. Als eerste krijg je de termijnecho welke berekend hoe lang je al zwanger bent en daarna krijg je een screeningsecho welke de gezondheid van de baby onderzoekt. Maar jij wilt toch ook in alle rust van je wondertje kunnen genieten? En maar twee keer kijken in negen maanden vind jij toch ook veelte weinig? Gelukkig is er de pretecho. Deze kun je zonder medische aanleiding op allerlei bureaus in Nederland laten maken. Pretecho’s zijn er in verschillende vormen media. Je kunt kiezen voor een 2d, 3d of een 4d pretecho. Een 2d pretecho komt op hetzelfde neer als een echo in het ziekenhuis, je krijgt een foto in 2d mee naar huis. Een pretecho in 3d geeft al een veel realistischer beeld weer en je ontvangt een 3d foto van je baby. Een 4d pretecho gaat nog weer een stapje verder en vergeeft het eerste beeldmateriaal van je kindje. Een 4d pretecho is in principe een bewegend beeld in 3d. De verschillende media brengen ook verschillende prijzen met zich mee. Een 2d is de goedkoopste vorm en een 4d vanzelfsprekend de duurste.

Mogelijkheden en kosten pretecho Den Haag

Tussen pretecho bureaus zijn grote verschillen qua prijs en mogelijkheden. Bij de ene kan een pretecho in 2d €25 kosten en bij de ander €80. Het is dus zeker de moeite waard om je te oriënteren. Kijk welke het beste bij jou past. Vind hieronder jouw pretecho Den Haag.