BabyEchoSpa

Wij zijn het eerste pretecho bureau van Nederland met een babyspa! Voordat je kindje geboren wordt kan je doormiddel van een echo het kindje toch even zien. Hoe leuk is dat!

Er zijn verschillende methodes om een kijkje te nemen in de buik. Zo kunnen wij het geslacht bepalen vanaf gemiddeld 15 weken en kunnen we een 3D/4D echo maken van het kindje. Deze beelden zijn zo mooi en realistisch. Deze prachtige beelden worden vastgelegd voor jou op een USB-stick en op 2 geprinte foto’s. Wij onderscheiden ons van de medische screenings- en echopraktijken doordat onze echo’s op geen enkele wijze medisch-diagnostisch zijn Bij ons kom je voor je plezier en genot. We maken er ook een feestje van.

Zodra het kindje geboren is kan je bij ons heerlijk komen genieten van de babyspa. Lekker floaten in het badje en daarna mag/kan je je kindje een lekkere massage geven onder begeleiding. Bij ons in hartje Voorschoten staan ouder en kind centraal. Met een unieke hydrotherapie-floatsessie en massagesessie kan jouw baby ontspannen en heerlijk genieten in onze veilige en rustgevende omgeving. Dobberend in warm water voelt het bad voor de baby vertrouwd, net als in de buik van de mama.

Bij de pretecho of babyspa gaan we ervan uit dat alle klanten kennis hebben genomen en akkoord gaan met de algemene voorwaarden; deze vind je op de website.