Joehoe Daarbinnen

Welkom bij Joehoe Daarbinnen!

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Ik hoop dat je volop aan het genieten bent van deze unieke 9 maanden….!

Ben je ook zo benieuwd naar het kindje dat groeit in je buik? Hoe leuk zou het zijn om je kindje nu al te kunnen bewonderen!?! Bij mij kan dat! Joehoe Daarbinnen verzorgt kwalitatief hoogwaardige 3D & 4D echo’s voor een ultiem contactmoment met je ongeboren kindje, een onvergetelijke ervaring en een uniek aandenken voor later.

Onze tarieven

  • Geslachtsbepalingsecho vanaf 13 weken € 35,00,
  • 3D/4D HDlive pretecho tot 20 weken  € 52,50
  • 3D/4D HDlive pretecho vanaf 20 weken  € 92,50

HD live, buitengewoon gedetailleerd en realistisch

In mijn praktijk staat het allernieuwste apparaat van General Electrics te glimmen, de Voluson E6! GE is toonaangevend in de ontwikkeling van echo-apparatuur. De nieuwe HD live technologie maakt het mogelijk je ongeboren baby zeer gedetailleerd en realistisch in beeld te brengen. Op deze manier krijg je dus al een indruk hoe je kindje eruit gaat zien, het is alsof je tussen de gordijntjes door in het wiegje kijkt!

Fotocollage-voor-pret-echo-site

Geslachtsbepaling vanaf 13 weken !

Als je erg benieuwd bent naar het geslacht ben ik bereid om vanaf 13 weken te kijken. Met 13 weken zwangerschap is het geslacht al heel vaak te zien, en vanaf 14- 15 weken is het vrijwel altijd duidelijk te zien.

Rond de 13 weken is er dus altijd een kleine kans dat het niet direct te zien is, dat heeft met de ontwikkeling en ligging van je kindje te maken. Als je kindje het geslacht niet meteen prijsgeeft dan mag je een week later kosteloos terugkomen.

Blijvend aandenken aan een periode die voorbijgaat

Ik ontvang je graag in mijn sfeervolle praktijk en neem uitgebreid de tijd voor je, zodat je lekker ontspannen kunt genieten! Uiteraard wordt er rekening gehouden met alle gevoelens rondom je zwangerschap. Ik stel hoge eisen aan mijn deskundigheid en zal met groot enthousiasme alles in het werk stellen om de mooiste plaatjes te krijgen van de kleine. Met het beeldmateriaal op DVD of USB-stick en afdrukken van de mooiste foto’s in kleur is de herinnering voor later compleet. Als de ligging van jullie kindje op het moment van de echo ongunstig is voor de opnames kun je zonder extra kosten terugkomen voor een ‘herkansing.

Joehoe Daarbinnen nodigt ook jullie kinderen, familie en vrienden van harte uit om te delen in jullie geluk en de eerste glimp van jullie baby op te vangen.

Ik hou van mijn werk en zou graag zoveel mogelijk zwangeren van dit bijzondere “feestje” laten genieten. Daarom probeer ik, ondanks de veel mooiere kwaliteit van HD live, de kosten zo laag mogelijk te houden.

Graag tot ziens in mijn praktijk!

fotoshoot-Shirley-1