Wonder Babies

Wonder Babies – Een wonderbaarlijk moment met uw kindje

Uw ongeboren kindje voor de allereerste keer ontmoeten. Een klein neusje, bolle wangen, tien vingertjes en tien teentjes. De vorm van het gezichtje, lijkt dat nu op papa of op mama? En is dat niet een heel klein lachje? Het ukkie ligt vast lekker in die warme buik.

Wonder Babies is onze gloednieuwe studio voor pretecho’s in Capelle aan den IJssel. Met geavanceerde 3D/4D echoapparatuur ontmoet u het wondertje in uw buik. Ontdek meer over uw kindje en beleef het thuis opnieuw. Het schouwspel van bewegingen is zo bijzonder, dat u er eindeloos naar kunt blijven kijken. Het hartje klopt, wat een uniek gevoel.

De beste periode voor een 3/4D pretecho ligt tussen de 24 en 28 weken. Uw kindje heeft dan nog genoeg ruimte is dan nog klein genoeg om vrij te bewegen in uw buik. De ruimte geeft de pretecho meer kans van slagen, omdat er genoeg vruchtwater tussen uw kindje en de baarmoederwand in moet zitten om het goed in beeld te kunnen krijgen. U kunt tot uiterlijk 32 weken bij ons een afspraak maken.

Het kan zijn dat uw baby niet in de juiste positie ligt voor de pretecho. Sommige kindjes liggen verscholen achter de placenta, liggen met het gezichtje naar de moeders rug gekeerd, met het gezichtje tegen de baarmoederwand aangedrukt of liggen met de handjes en/of voetjes voor het gezicht. Sommige kleintjes zijn nu eenmaal erg eigenwijs. Mocht dit het geval zijn dan kunt u zonder extra kosten nog een keer terug komen naar Wonder Babies in Capelle aan den IJssel voor een tweede poging. 

Wij werken met de nieuwste 3/4D echotechniek!

Geniet naast een medische echo van een bijzonder extraatje en maak nu een afspraak via www.wonderbabies.nl/contact voor een pretecho. Kies voor een “Live HQ” 3/4D pretecho om de contouren en bewegingen van uw kindje te kunnen zien. Misschien ligt uw kleintje wel te duimen, of tuimelt hij of zij vrolijk rond in uw buik. Ook trotse opa’s, oma’s en andere speciale mensen mogen mee om dit wonderlijke momentje samen met u te delen.

Wonder Babies Highlights

  • Gratis parkeren
  • Bekend van RTL4
  • Terugkom garantie
  • 3/4D  Live HQ realistische beelden
  • Scherpe prijs/kwaliteitsverhouding
  • Geslachtsbepaling vanaf 15 weken
  • Ook open in de avonden en weekenden
  • Foto’s op usb stick met Wonder Babies logo
  • Gemakkelijk zelf online uw afspraak inplannen
  • Familie en vrienden mogen ook mee! (max 7 personen)

Like ons op www.facebook.com/wonderbabies.pretecho

wonderbabieswonderbabies580